11 Jornada  CE. ARTESA 2 - ALBI, C.F 1
DIUMENGE 17/11/2019 A LES 17:00  CAMP DE FUTBOL MPAL.
ARTESA DE SEGRE

CE. ARTESA 2 - ALBI, C.F. 1

Victòria amb ensurt final davant el CF l'Albi en un partit on el nostre equip s'ha mostrat molt superior amb la pilota però erràtic davant de porteria, fet que ha aprofitat el rival per estar viu durant tot el partit i tenir opcions d'empatar fins l'últim instant.
Durant els primers 45 minuts, el nostre equip ha sigut el clar dominador de la pilota, generant bones combinacions i arribades a l'àrea rival sense deixar que el rival es pogués acostar a la nostra porteria. La falta d'encert i les bones aturades del porter visitant feien que s'arribés amb empat a 0 al descans.

Ja en la 2a part, la tònica seguia sent la mateixa i l'equip seguia atacant constantment la porteria rival. Als 15 min, una bona centrada l'aprofitava Alex Martin per rematar la pilota al fons de la xarxa i així inaugurar el marcador. Semblava que la victòria es quedava a casa però l'Albi, 10 minuts més tard aprofitava la seva 1a ocasió clara del partit per igualar el marcador.
Tot i l'empat, l'equip s'ha refet rapidament ja que Julià, just 1 minut després, finalitzava dins l'àrea una bona jugada de tot l'equip per ficar el 2-1, resultat que seria definitiu.
Ja en el tram final, l'equip ha sapigut mantenir el resultat tot i les arribades amb perill del rival, destacant dues grans intervencions del nostre porter Joel a les acaballes del partit que han evitat que l'Albi empatés.

Retrobament amb la victòria que ens serveix per consolidar-nos a la part alta de la classificació.
Com a nota negativa del partit, lamentar la lesió del jugador visitant "Camilo Gonzalez", el qual li desitgem una bona i ràpida recuperació.

Les fotos de l'últim partit davant el FC l'Albi.

📸 by @silvia_siltr3s

El nostre porter Joel López va tenir un paper crucial en la victòria d'ahir davant el FC L'Albi, destacant dues grans intervencions en el temps de descompte que van evitar que el rival pogués aconseguir l'empat, fent que els 3 punts es quedessin a casa. 🏆