dimarts, 24 de desembre del 2019

15 Jornada  CE ARTESA 1 - CASTELLSERÀ 0

Data: 22-12-2019, 16:30h CAMP DE FUTBOL MPAL. D'ARTESA DE SEGRE

CE ARTESA 1 - CASTELLSERÀ 0

Victòria per la mínima davant del Castellserà en un partit on l'equip va saber aguantar bona part de l'encontre amb un home menys i va obtenir el premi del gol al tram final de partit gràcies a un llançament de falta d'Arturo.
El començament de partit va ser de clar domini artesenc, tenint el domini de la pilota i tancant el rival al seu propi camp, generant algunes ocasions de gol que haguessin pogut inaugurar el marcador. Als 25 minuts però, una ràpida contra del Castellserà provocava l'expulsió del nostre defensa Monclús, fent falta com a últim home i rebent la consecuent targeta vermella directa. En la falta assenyalada, el nostre porter Joel evitava amb una gran aturada el possible gol dels visitants.
Tot i la inferioritat, l'equip seguia arribant amb perill a la porteria visitant, però el resultat no es movia i s'arribava amb 0-0 al descans.

Durant la 2a meitat, l'equip va saber aguantar el resultat i, a falta de 20 minuts pel final, els visitants també es quedaven amb un home menys, per lo que la igualtat numèrica tornava dins del terreny de joc.
Ja amb 10 contra 10, l'equip es va mostrar superior i finalment, gràcies al gol d'Arturo de falta, s'aconseguia el 1-0 final que donaria els 3 punts.

Amb aquests 3 punts, l'equip es troba empatat de punts en la 3a posició juntament amb el Juneda i el Balàfia.
Important victòria per acabar l'any que segur permetrà l'equip encarar amb optimisme els pròxims compromisos de l'any 2020.