dilluns, 17 de febrer del 2020

21 Jornada  C.F SOLSONA 1 - C.E ARTESA 2

Data: 16-02-2020, 16:00h CAMP D'ESPORTS MPAL. DE SOLSONA

C.F SOLSONA 1 - C.E ARTESA 2

Gran remuntada i gran victòria en la visita al camp del 2n classificat, en un partit on l'equip ha tingut un major domini de la pilota i ocasions que li han servit per emportar-se els 3 punts de forma merescuda.
Tot i uns primers minuts on els locals intentaven aproximar-se a la porteria del nostre avui porter Fiesta, el nostre equip ha tingut el control de la pilota i ha disposat d'ocasions clares per inaugurar el marcador, però eren els locals qui s'avançaven aprofitant un rebot dins l'àrea en jugada de pilota aturada. S'arribava amb 1-0 al descans amb la sensació de que el nostre equip mereixia un millor resultat.

Ja en la segona meitat, l'equip sortia decidit a capgirar el marcador i començaven a arribar les primeres ocasions. Al min60 per fi arribava l'empat gràcies a Gero, que després d'executar una centrada, la pilota la tocava un defensor i la desviava directament cap a la porteria rival.
El gol ha motivat encara més el nostre equip i seguia el domini juntament amb arribades de perill. Quan faltaven 10 minuts pel final, Gere conduia una bona transició i assistia a Arturo per a que definís davant el porter marcant el 1-2 que seria el resultat definitiu.
A partir d'aquí, els nostres jugadors han sapigut resistir els intents d'empat del rival i fins i tot s'ha tingut alguna contra que hagués pogut augmentar l'avantatge final.
Importants 3 punts que serveixen per retallar distàncies amb el Solsona, 2n classificat, on la difèrencia és ara de 3 punts Seguim TERCERS.
Agraïr el suport de l'afició avui desplaçada a Solsona, on no han parat d'animar en tot el partit. Pròxima setmana descans per carnaval. El proper partit, diumenge 1 de Març a casa davant el Balàfia.

El nostre defensor Adrià Guerris va tenir un paper decisiu en la victòria de diumenge a Solsona, sent amo i senyor de la seva banda dreta amb una gran segurerat defensiva i incorporacions constants a l'atac.
Les fotos de la victòria davant el CF Solsona.