dimarts, 15 d’octubre del 2019

DIUMENGE 13/10/2019 A LES 17:00  CAMP DE FUTBOL MPAL.
D'ARTESA DE SEGRE

CE. ARTESA 1 - CF JUNEDA 3

Derrota davant un bon Juneda en un partit on els visitants s'han avançat 0-2 abans del descans i han sapigut administrar l'avantatge en el segon temps evitant qualsevol intent de remontada.
Durant la primera meitat, tot i tenir una bona arrencada amb uns primers minuts on s'ha generat perill, l'equip s'ha mostrat molt imprecís sense poder tenir fluidesa en el joc, tenint en el tram final dels primers 45 minuts dos errors defensius que els visitants aprofitaven per col.locar-se 0-2 en el marcador, resultat al descans.

Amb 4 canvis respecte la 1a meitat, l'equip ha començat la segona part sent el clar dominador del partit i generant vàries accions de perill buscant les opcions de remuntada. Planes de cap, a 5 minuts del final posava el 1-2 en el marcador però les opcions d'empat s'esfumaven ràpidament ja que el Juneda dos minuts després, amb una ràpida contra, feia el 1-3 definitiu.

Uns mals primers 45 minuts comdenaven l'equip a encaixar la 2a derrota de la temporada. Toca seguir.
Roger Giribet, amb el seu lideratge desde la defensa i executant vàries passades de mèrit, i Gere Alcobé, entrant al descans sent el clar protagonista en els atacs de l'equip en busca de la remuntada van ser els jugadors més destacats del partit davant el CF Juneda.

Les fotos del partit davant el CF Juneda.