dimarts, 10 de març del 2020

23 Jornada  C.F JUMEDA 5 - C.E ARTESA 1

Data: 08-03-2020, 12:15h CAMP D'ESPORTS MPAL. DE JUNEDA

C.F JUNEFA 5 - C.E ARTESA 1

Derrota dolorosa al camp del Juneda en un partit on el rival va ser molt superior durant la segona meitat i va acabar golejant el nostre equip fins el 5-1 final.
El partit començava de la millor manera possible, ja que al min6, Ferran aprofitava un rebuig dins l'àrea i marcava el 0-1 pel nostre equip. L'alegria no va durar gaire ja que el Juneda aconseguia l'empat dos minuts més tard amb una gran volea desde la frontal.

Amb el 1-1 en el marcador, es va veure una primera part igualada amb bon futbol on el nostre equip va disposar d'ocasions per avançar-se en el marcador, però la falta d'encert i la bona actuació del porter rival, feien que s'arribés amb 1-1 al descans.

Ja en el segon temps, els locals s'avançaven amb el 2-1 als dos minuts gràcies a una jugada de pilota aturada que canviaria totalment la dinàmica del partit. Amb 2-1, el nostre equip va prendre riscos en defensa per buscar l'empat, fet que va provocar que el rival fés molt mal en ràpids contraatacs i acabés marcant 3 gols més en els 25 minuts finals emportant-se una merescuda victòria.
Trenquem una ratxa de 10 partits sense perdre però de ben segur que ens aixecarem més forts per afrontar el difícil compromís de la següent jornada, en la que rebrem el líder de la categoria i màxim aspirant a emportar-se el títol, el FC Borges.

Àngel Graells va tenir un paper destacat en el partit de diumenge davant el Juneda tot i la dolorosa derrota, mostrant un gran lideratge dins l'equip sent constant en l'ajuda moral als companys tot i el desavantatge en el marcador.