DIUMENGE 22/09/2019 A LES 17:30  CAMP DE FUTBOL MPAL.
D'ANGLESOLA

CF ANGLESOLA 0  - CE. ARTESA 5

CF Angulària 0 CE Artesa de Segre 5
Victòria contundent en la visita al camp de l'Angulària, en un partit on l'equip s'ha mostrat molt superior, sobretot en la segona meitat, i que ha acabat golejant el rival fins al 0-5 final.
Durant els primers 45 minuts i amb el vent en contra, l'equip intentava generar bones combinacions i crear perill aprofitant l'excelent estat del terreny de joc. Als 15 min, Gere finalitzava una bona jugada amb Peke i marcava el 0-1 amb un fort xut desde la frontal. Amb el resultat a favor, l'equip ha sapigut aguantar l'avantatge mostrant una bona solidesa defensiva i tenint arribades de perill en bones contres, mentre que el rival intentava arribar a la nostra àrea sense èxit amb un joc molt directe aprofitant la direcció del vent. 0-1 al descans.

Ja en la segona part i amb el vent a favor, l'equip ha sigut el clar dominador i ha sentenciat el partit abans de la mitja hora de joc gràcies a dos gols de Joan Sala, el primer de cap després d'una precisa centrada de Gerogol i el segon aprofitant un rebuig dins l'àrea petita.

En el tram final i amb la victòria assegurada, l'equip ha seguit tenint arribades a la porteria rival i ha augmentat l'avantatge en el marcador amb dos gols més obra d'Isaac i de Ferran.

3a victòria en 3 partits que ens permet compartir la part alta de la classificació amb l'Alpicat i el Borges. Gran inici de temporada dels nostres jugadors.
Les fotos de la victòria del passat diumenge al camp de l'Angulària.

SUBSTITUCIONS
46' 18 SYLLA , IBRAHIM