DIUMENGE 29/09/2019 A LES 17:30  CAMP DE FUTBOL MPAL.
D'ARTESA DE SEGRE

CE. ARTESA 0 - CF. SOLSONA 1

Les fotos de l'últim partit davant el CF Solsona. by @silvia_siltr3s

Derrota injusta davant el Solsona en un partit on l'equip ha arribat a estavellar fins a 4 pilotes al pal i on també s'ha topat una vegada i un altra contra el porter visitant Barcons, que amb una brillant actuació ha evitat amb vàries accions de mèrit que els nostres jugadors poguessin marcar cap gol.
Durant els primers 45 minuts, l'equip tenia el domini total del joc i generava ocasions de gol sense èxit, arribant al descans amb empat en el marcador tot i haver fet mèrits per poder arribar almenys amb avantatge mínim per afrontar la 2a part amb millors sensacions.

Ja en la 2a part, l'equip seguia tenint bones arribades però començant a notar cansament, fet que aprofitava el Solsona per també tenir domini de la pilota i alguna ocasiò per inaugurar el marcador. A 20 minuts pel final, els visitants aprofitaven un embolic dins l'àrea després d'una falta lateral per marcar el 0-1.
En el tram final, l'equip disposava d'ocasions clares per poder empatar, destacant 2 d'Iblo, una on el porter visitant ha realitzat una parada espectacular, i l'altra una gran volea desde la frontal que s'ha estavellat al pal després de que el porter fes l'estàtua.

Primera derrota de la temporada. L'equip ha realitzat un autèntic partidàs i ha fet disfrutar al nombrós públic assistent, però el futbol a vegades té aquestes coses.