dimarts, 8 d’octubre del 2019

DIUMENGE 06/10/2019 A LES 18:00  CAMP DE FUTBOL MPAL.
BALÀFIA

CF. BALÀFIA 0 - CE. ARTESA DE SEGRE 2

Gran victòria en la visita al camp del Balàfia, en un partit on l'equip ha sapigut patir fins l'últim moment i ha aconseguit emportar-se 3 punts que serveixen per escalar fins a la segona posició.
La primera part començava amb dos bones ocasions del nostre equip que no han sigut aprofitades. A mesura que avançaven els minuts els locals anaven agafant el domini del partit i disposaven de bones ocasions, però Fiesta, amb grans intervencions, no deixava que el resultat es mogués i s'arribava amb 0-0 al descans.
Ja en la segona part, la tònica seguia sent la mateixa, mantenint-se l'equip ben posicionat al camp buscant la seva oportunitat davant un Balàfia que intentava ser el dominador de la pilota i generar un perill que no ha tingut èxit.
Quan faltaven 10 minuts pel final, en una ocasió aïllada, una falta executada per Julià la rematava Peke i aconseguia marcar el 0-1 pels nostres artesencs. Durant el tram final, l'equip ha sapigut aturar els intents d'empat del rival i en el temps de descompte, Ferran amb una rematada desde la frontal aconseguia el 0-2 definitiu.
Trenquem una ratxa de derrotes al camp del Balàfia després de 19 anys que ens dona moral per encarar amb la màxima confiança els pròxims compromisos davant el Juneda i el Borges.

Les fotos del partit del passat diumenge al camp del Balàfia.