DIUMENGE 20/10/2019 A LES 17:00  CAMP DE FUTBOL MPAL.
BORGES BLANQUES

BORGES BLANQUES 3 - CE. ARTESA 2

Qui perdona ho acaba pagant.
Bona imatge del nostre equip en la visita al camp del líder, en un partit marcat per dos parts molt diferenciades.

Durant els primers 45 minuts, l'equip es mostrava molt ben ficat al camp i donava moltes dificultats en l'intent de domini del partit del rival, robant pilotes en zona de mitjos i executant ràpides contres i bones combinacions arribant amb perill a l'àrea que van acabar amb gol per manca d'encert. S'arribava al descans amb 0-0 en el marcador però amb el regust que el més just poder hagués sigut tenir, almenys, un petit avantatge en el resultat vistes les ocasions.

Ja en la 2a part, els locals sortien decidits a pel partit i en només 5 minuts marcaven 2 gols que donaven gairebé el partit sentenciat. A partir d'aquí el partit va perdre ritme però els nostres jugadors no es van donar per vençuts mostrant un gran esforç fins al final, acabant amb el resultat de 3-2 gràcies als gols de Giri de falta i Joan Sala de penal.

Una llàstima marxar amb les mans buides després de disputar un molt bon partit davant el líder de la categoria però el futbol és així. Toca seguir.

Les fotos del partit del passat diumenge davant el FC Borges.

SUBSTITUCIONS
59' 11 MARTIN PEREZ, ALEJANDRO 18 SYLLA , IBRAHIM
68' 14 ALCOBÉ TARROIJA, GERARD 17 JOU VILASECA, ARNAU
75' 5 MONCLÚS TORRADO, JORDI 19 FLOREAN , SERGIU GABRIEL
75' 6 JOU CARDONA, JULIÀ 8 BOTA ESPAÑOL, JOAN