8 Jornada CE. ARTESA 2  - TERMENS 0
DIUMENGE 27/10/2019 A LES 17:00  CAMP DE FUTBOL MPAL.
ARTESA DE SEGRE

CE. ARTESA 2 - TERMENS 0

Victòria clara davant el AE Térmens, en un partit dominat de principi a fi on un gran inici de 2a meitat ha decantat el resultat al nostre favor.
Durant els primers 45 minuts, el nostre equip ha sigut el clar dominador de la pilota tenint arribades constants a la porteria d'un rival avui ultradefensiu, però la falta d'encert ha provocat que el resultat no es mogués i s'arribés amb 0-0 al descans.

Ja en la segona meitat i seguint la mateixa tònica, Gerogol i Planes marcaven en els primers 20 minuts de joc i asseguraven la victòria artesenca. A partir d'aquí el partit ha perdut intensitat i finalment, el resultat ha acabat amb 2-0 sense que cap dels 2 equips movessin el marcador.
Importants 3 punts que serveixen per trencar la ratxa de 2 derrotes i que ens permeten pujar cap a la part alta de classificació.

Ahir, juntament amb els jugadors del AE Térmens, vam voler donar tot el nostre suport i la màxima solidaritat al nostre jove artesenc Amadeu.
Les fotos de l'últim partit davant el AE Térmens.