9 Jornada PALAU D'ANGLESOLA - CE. ARTESA
DIUMENGE 03/11/2019 A LES 16:30  CAMP DE FUTBOL MPAL.
PALAU D'ANGLESOLA

PALAU D'ANGLESOLA 0 - CE. ARTESA 1
Victòria molt soferta en la visita al camp del Palau, en un partit amb poc futbol marcat pel fort vent i el mal estat del terreny de joc on l'equip va saber patir fins l'últim instant per aconseguir els 3 punts.
La primera meitat començava de la millor manera possible, ja que, aprofitant el fort vent a favor, un fort xut de Julià desde el mig del camp s'acaba colant a la porteria rival i posava el 0-1 en el marcador. Amb el vent favorable, l'equip va intentar tenir el control de la pilota i tenia arribades a la porteria rival sense èxit en els metres finals mentres el Palau buscava a la contra crear perill a la nostra porteria sense ocasions clares. S'arribava amb 0-1 al descans.

Ja en la segona part, l'equip va saber resistir amb el vent en contra els intents d'empat dels locals, destacant, a part del bon nivell defensiu, l'actuació del nostre porter Fiesta, que en vàries aturades de mèrit va evitar que el Palau pogués ficar el 1-1 en el marcador.
Importants i díficils 3 punts aconseguits en la visita al camp del Palau, els quals serveixen per continuar una setmana més en els llocs capdavanters de la taula.