dilluns, 25 de novembre del 2019

DIUMENGE 24/11/2019 A LES :  CAMP DE FUTBOL MPAL.
LINYOLA

LINYOLA 2 - CE. ARTESA  1

Derrota en la visita al camp del Linyola, en un partit marcat pel mal començament del nostre equip i l'expulsió molt rigurosa de Planes, que ha provocat jugar amb un home menys durant més de 70 minuts.

El partit començava de la pitjor manera possible, ja que el rival aconseguia marcar dos gols abans del min20 de joc, un aprofitant un refús dins l'àrea petita i el 2n poc després gràcies a un penal precedit per unes mans de Planes que l'àrbitre ha castigat rigurosament amb la 2a groga i deixant el nostre equip amb 10 jugadors.

Tot i estar amb inferioritat, l'equip intentava retallar distàncies davant un Linyola que intentava aguantar el resultat a camp propi buscant espais en ràpides contres. S'han tingut 2 bones ocasions abans del descans pero el porter local amb dos bones intervencions ha evitat que el resultat es mogués. 2-0 al descans.

Durant els segons 45 minuts, els nostres jugadors han sigut els clars dominadors del joc i han tingut vàries arribades amb perill, una de les quals ha acabat amb penal i on Julià ha retallat distàncies a falta de 25 minuts pel final.

Fins l'últim instant, l'equip ha buscat amb insistència l'empat i ha tingut opcions d'aconseguir-ho, sobretot amb una doble ocasió on el porter local ha fet dues grans aturades, però al final no ha pogut ser.
Dura derrota però gran treball i esforç de l'equip, en un partit on tot i jugar amb un home menys quasi bé tot el partit i sent perjudicat en vàries decisions arbitrals, s'ha donat la cara fins l'últim instant. Toca seguir.

Les fotos de l'últim partit del passat diumenge al camp del Linyola.