13 Jornada CE. ARTESA  1 - TORREFARRERA 1
DIUMENGE 01/12/2019 A LES 16:30  CAMP DE FUTBOL MPAL.
ARTESA DE SEGRE

CE. ARTESA  1 - TORREFARRERA 1

Just empat davant el Torrefarrera en un partit igualat on tots els gols i emoció es van fer esperar fins la segona meitat.
Durant els primers 45 minuts, els dos equips intentaven tenir el domini de la pilota i generar perill amb poc èxit, fet que provocava que s'arribés al descans amb 0-0 en el marcador amb els dos porters quasi bé com a espectadors.

Ja en la segona meitat, els dos equips van sortir més animats i idees més clares, provocant que arribessin les primeres ocasions clares del partit. Als 20 minuts, just després d'unes mans clarisimes no assenyalades a l'àrea rival, el Torrefarrera executava una ràpida contra en la següent jugada que acabaria inaugurant el marcador, marcant el 0-1.

Els nostres jugadors, tot i el gol, van saber reaccionar ràpid, i just 3 minuts després, Giri marcava l'empat amb un gran gol desde fora l'àrea.
A partir d'aquí, el nostre equip va disposar de vàries arribades a l'àrea rival que podrien haver acabat amb el gol que hagués donat la victòria, peró la falta d'encert i la mala presa de decisions va provocar que el resultat no es mogués i que el partit finalment acabés amb empat.

Com a nota negativa, lamentar les importants lesions sofertes aquesta setmana pels nostres jugadors Alex Guardia i Sergi Galceran "Peke". Dos cops durs pel nostre equip. Desitjar-los-hi una ràpida i bona recuperació.

Les fotos del partit del passat diumenge davant el CF Torrefarrera.
📸 by @silvia_siltr3
s

Roger Giribet "Giri" va ser el jugador més decisiu en el partit davant el Torrefarrera, sent un dels referents de la línia defensiva i important en la sortida de pilota, a més a més de ser l'autor del gol de l'empat del nostre equip