dimecres, 15 de gener del 2020

16 Jornada  CF BALAGUER 1 - CE ARTESA 1

Data: 11-01-2020, 17:00h,CAMP DE FUTBOL MPAL.BALAGUER

CF BALAGUER 1 - CE ARTESA 1

Empat en la visita al camp del Balaguer, en un partit on l'equip va tenir més domini de la pilota i va obtenir el premi final de l'empat en l'últim tram de partit gràcies al gol d'Arturo.
La primera meitat començava de la pitjor manera possible, ja que els locals aprofitaven un mal rebuig a la nostra frontal i aconseguien marcar el 1-0 gràcies a un fort xut on el nostre porter no hi va poder fer res. Amb el marcador en contra, l'equip intentava dominar la pilota sense èxit en els metres finals, mentre que el Balaguer, amb ràpides contres també buscava l'opció d'augmentar l'avantatge sense èxit, fet que provocava que s'arribés al descans amb el resultat d'1-0.

Després del descans i amb l'entrada de jugadors de refresc, es va aconseguir ser clars dominadors del joc tancant sobretot en els últims 15 minuts els locals a camp contrari. A 7 minuts del final, una falta picada per Julià la rematava el nostre davanter Arturo aconseguint així el 1-1, tenint encara temps per buscar la remuntada final, però la manca d'encert en les ocasions creades van fer que el resultat no es magués i s'acabés el partit amb repartiment de punts.
Amb els resultats d'aquesta jornada, l'equip escala en solitari fins la 3a posició.

SUBSTITUCIONS
46'18
19
FLOREAN , SERGIU GABRIEL
46'4
23
58'8
17
74'14
11
TARGETES
4

9'
12

34'
15

GOLS

1 - 0
IVAN MARTINEZ 2'

1 - 1
GANDARA MADRAZO, ARTURO 83'

Les fotos del partit davant el CF Balaguer.
📸 by @silvia_siltr3s

Roger Giribet "Giri" va ser el nostre jugador més destacat en l'empat del passat dissabte davant el Balaguer, exercint de líder de la línia defensiva artesenca, sent peça clau en la sortida de pilota i de la bona actuació defensiva de l'equip en el joc aèri. 🏆