dimarts, 21 de gener del 2020

17 Jornada  CE ARTESA - C.A ALPICAT

Data: 19-01-2020, 16:30h CAMP DE FUTBOL MPAL.ARTESA

CE ARTESA 2 - C.A ALPICAT 0

Victòria treballada davant l'Alpicat decidida amb 2 gols en el tram final d'un partit on l'equip ha sapigut patir i emportar-se els 3 punts després de jugar els últims 25 minuts amb un home menys a causa de l'expulsió injusta de Gere.
La primera meitat ha estat de domini visitant i amb poques arribades a l'àrea del nostre equip, provocant que s'hagin vist uns primers 45 minuts amb la pilota al nostre camp amb un Alpicat que intentava combinar i atacar sense èxit la nostra porteria defensada avui per Fiesta. S'arribava amb 0-0 al descans.
La segona meitat començava amb canvis al nostre equip que han ajudat a una millor dinàmica de joc que es traduia amb les nostres primeres ocasions. Al minut 20 de la segona però, Gere rebia una segona groga totalment injusta per una infracció inexistent que deixava l'equip amb un home menys amb encara 25 minuts per davant.
Tot i estar amb inferioritat, l'equip arribava amb perill per les bandes, destacant les incorporacions de Gero i Guerris, que avui tornava a l'equip després d'1 any de baixa, i s'aconseguia el premi dels gols de la victòria, el 1r obra d'Iblo gràcies a una gran maniobra individual dins l'àrea i el 2n poc després obra de Julià gràcies a una bona assistència també d'Iblo.
Importants 3 punts que serveixen per seguir ocupant la 3a posició i continuar la bona dinàmica de resultats, encadenant el 5e partit consecutiu sense perdre.
Jordi "Animal" Monclús va realitzar un gran partit en la victòria d'ahir davant l'Alpicat, mostrant una gran seguretat defensiva i anticipació en els moments més complicats del partit i també incorporant-se amb perill a l'atac des de la seva banda esquerra.