19 Jornada C.D CERVERA 2 - C.E ARTESA 5

dilluns, 3 de febrer del 2020

19 Jornada  C.D CERVERA 2 - C.E ARTESA 5

Data: 02-02-2020, 16:00h CAMP D'ESPORTS MPAL. DE CERVERA

  C.D CERVERA 2 - C.E ARTESA 5

Espectacular victòria en la visita al camp del Cervera, en un partit on l'equip ha sigut clar dominador de la pilota i ha sentenciat els 3 punts en una gran 2a meitat.

El partit començava de la millor manera possible, ja que en una de les primeres aproximacions, Iblo aprofitava una bona centrada de Joan Sala i feia el 0-1 amb un fort xut desde dins l'àrea. Semblava que el partit estava encarat però poc després, l'àrbitre s'inventava i castigava unes mans en àrea propia totalment inexistents i el Cervera ho aprofitava per empatar el marcador desde el punt de penal.
Tot i el dur cop, l'equip s'ha refet i ha tingut el domini del joc, disposant d'ocasions per arribar al descans amb avantatge però la falta d'encert i algun pal, evitaven el 2n gol i s'arribava amb 1-1 al descans.

En la 2a part, els nostres jugadors sortien decidits a per la victòria i amb 10 minuts encarrilaven el partit i el deixaven casi sentenciat gràcies als gols d'Arturo i Joan Sala.
Amb l'1-3 en el marcador, l'equip no ha deixat ocasió al rival de ficar-se dins del partit i amb major domini s'aconseguia augmentar l'avantatge amb dos gols més, un obra d'Arturo amb una gran Panenka desde el punt de penal i l'altre de Sergiu amb un bon remat dins l'àrea després d'una bona centrada de Gero. Ja en el temps de descompte, el Cervera maquillava el resultat fent el 2-5 final.
Importantíssima victòria que trenca una ratxa de varis anys sense guanyar a Cervera i que serveix per continuar la bona dinàmica de resultats encadenant la 3a victòria consecutiva i el 7è partit sense perdre. SEGUIM TERCERS!!

El nostre davanter Iblo va tenir un gran paper en la victòria d'ahir davant el Cervera, sent un perill constant per la defensa rival i marcant justament, el 1r gol del partit, encadenant ja la 3a jornada consecutiva veient porteria.




TITULARS
1
MARTINEZ MONTOLIU, JORDI
3
MACIÀ ROS, JORDI
5
MONCLÚS TORRADO, JORDI
6
JOU CARDONA, JULIÀ

10
GANDARA MADRAZO, ARTURO

12
ROS CARDEÑES, XAVIER
14
ALCOBÉ TARROIJA, GERARD

15
GIRIBET SABARTÉS, ROGER
18
SYLLA, IBRAHIM

23
SALA FARRENY, JOAN

25
GRAELLS GRIFOL, ANGEL

SUPLENTS
8
BOTA ESPAÑOL, JOAN
9
RIUS BOLDU, FERRAN

13
LÓPEZ TUGUES, JOEL
17
JOU VILASECA, ARNAU

19
FLOREAN, SERGIU GABRIEL

20
PLANES SATORRA, SERGI

22
SOLANS MARGALIDA, JOSEP Mª

EQUIP TÈCNIC
RUBÉNE
CRESPO COLLADO, JAVIER2
SUBSTITUCIONS
65'23
SALA FARRENY, JOAN
20
PLANES SATORRA, SERGI
72'14
ALCOBÉ TARROIJA, GERARD
22
SOLANS MARGALIDA, JOSEP Mª
79'6
JOU CARDONA, JULIÀ
17
JOU VILASECA, ARNAU
81'18
SYLLA , IBRAHIM
19
FLOREAN , SERGIU GABRIEL
84'10
GANDARA MADRAZO, ARTURO
9
RIUS BOLDU, FERRAN
TARGETES
25
GRAELLS GRIFOL, ANGEL


56'
18
SYLLA, IBRAHIM


77'
6
JOU CARDONA, JULIÀ


78'