dilluns, 27 de gener del 2020

18 Jornada  CE ARTESA 1 - U.E GUISSONA 0

Data: 26-01-2020, 16:30h CAMP DE FUTBOL MPAL. ARTESA DE SEGRE

CE ARTESA 1 - U.E GUISSONA 0

Victòria soferta per la mínima davant el Guissona en un partit on tot i que els visitants van tenir molt més domini de la pilota, el nostre equip va mostrar una gran solidesa defensiva i efectivitat davant de porta per poder aconseguir els 3 punts.

Durant els primers 45 minuts, el Guissona intentava tenir el control del joc mentre el nostre equip intentava buscar ràpides contres per arribar a l'àrea rival. Als 20 minuts de joc, una d'elles era aprofitada per Iblo que marcava el 1-0 després d'un bon remat dins l'àrea.
A partir del gol, el Guissona va ser clar dominador del joc fins arribar al descans, disposant d'una gran ocasió per empatar el partit on el travesser i el nostre porter Fiesta van evitar el 1-1. S'arribava al 1-0 al descans.

Ja en la 2a meitat, el Guissona es va volcar a l'atac buscant l'empat, fet que va comportar que deixessin espais per a possibles contraatacs. Durant els últims minuts, els dos equips van tenir oportunitats per moure el marcador, però la bona actuació dels 2 porters i la manca d'encert davant de porta van comportar que el partit s'acabés amb el 1-0 final.
6è partit sense perdre i 2a victòria consecutiva que ens permet continuar a la 3a posició i retallar distàncies amb el 2n classificat.

Xavier Ros "Gerogol" va ser el jugador més destacat en la victòria per la mínima davant el Guissona, sent peça clau en tasques defensives com també en les accions d'atac de l'equip incorporant-se constantment desde la seva banda dreta.